2014. október 9., csütörtök

Hol állok?

Clara 12 alkalmat töltött az útitársaival, de az utazás itt nem fejeződött be. Megismerte az útitervet, amit Mennyei Atyja készített számára, és félve ugyan, de kinyújtotta a kezét, hogy megfoghassa, és soha többé ne engedje el. Tudta, hogy az élete már nem lesz többé olyan, mint volt, mert megismerte a Megsebzett Gyógyítót. Kezdi látni az összefüggéseket, és néhány "miért?" kérdésére is választ kapott, de hosszú út áll még előtte. Kapott egy másik szemüveget, amin keresztül nézheti a világot, és ez már lényegesen tisztább kép. Az érzelmei még labilisak, de a hite szilárd. Megértette, hogy mit jelent a kősziklán állni, és bátrabban néz szembe a viharokkal. A körülményei nem javultak meg. Nem beszélhetünk klasszikus értelemben vett "happy end"-ről, de visszakapta a méltóságát, ami alanyi jogon jár mindenkinek, és felemelt fejjel folytathatja útját. Megtanult nemet mondani, és megálljt parancsolni a bántalmazóinak. Nem egy védtelen romos tanya már, ahol szabadon pusztíthat az ellenség, hanem egy bevehetetlen vár, aminek szilárdan állnak a falai.

A Nyitott Szív kurzus célja, hogy meglássuk, és megértsük Isten tervét az életünkre, miközben érezhetjük a Krisztus test karjait, ahogy gondoskodnak rólunk, és együtt éreznek velünk. Egy félholtra vert báránynak erre van szüksége, és nem bölcs tanácsokra.

Ha esetleg magadra ismertél a történetben, vagy kísérteties hasonlóságokat látsz a saját életedben, kérj, és főként fogadj el segítséget!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése